I år er året hvor du kan få et gjør det selv preg i solveggen. Det er lite som er så trendy og får så mange komplimenter som pynt en har laget selv. På den måten kan man få det lille ekstra ut av for eksempel et rom, en vegg, eller i dette tilfellet balkongen eller uteområdet.

Det er utallige ting man kan gjøre for å sette sitt særpreg på balkongen. Et enkelt søk på google er nok til at man kan bli sittende i timevis og se på gode ideer.

Noen ting man lager selv krever en del både av verktøy, og andre ressurser og ferdigheter. Fremdeles er det mye som er både veldig enkelt å lage, og krever få til ingen verktøy/ressurser.

Hva kan jeg gjøre selv?

Et eksempel på noe som er veldig enkelt å få til er et blomsterbed eller en stor blomsterpotte, hvor man bruker en eldre kasse av tre. Se for deg en transportkasse, som gjerne ble brukt før i tiden å transportere øl, vin eller lignende. Hvis man ikke har en slik kasse for hånden bør det være enkelt å finne en på finn, eller kjøp en ny kasse som skal se gammel ut på din lokale interiørbutikk.

Når man har fått tak i en slik kasse fyller man den helt enkelt med jord og de plantene man ønsker. Hvis man kombinerer en slik blomsterpotte med noen kule utendørstepper, vil du nesten garantert få komplimenter når din neste gjest kommer på balkongen din.

For utenom å se veldig bra ut, gjør utendørstepper det også mye mer komfortabelt å oppbevare seg på balkongen eller uteplassen. De beste teppene er meget komfortable å gå på.

Når alt kommer til alt er det kun fantasien som kan sette en stopper på hvor kult uteområdet ditt kan bli denne sommeren. Vi anbefaler at du setter ditt eget særpreg på balkongen din.