Alle har en kunstner i seg. Noen er mer trent og raffinert enn andre, men alle har noe de kan si gjennom kreativ utrykkelse.

Ingenting gir større frihet over stilen i ditt eget hjem enn å lage kunsten på veggene selv. Det kan virke litt skummelt for en nybegynner å sette ut på dette på egenhånd, men med litt forkunnskap og de rette produktene så kan alle lage noe fint. Sannheten er at kunst kan være så mangt, og ingenting er rett eller galt. Hvis du liker noe, så er det grunn nok til å henge det opp.

Det er også noe ekstremt lystbetont i å gi seg selv utfordringen, og muligheten, til å uttrykke seg på en så direkte måte. Når du henger opp din egen kunst sier du til deg selv og andre «dette er meg, jeg har lagd dette og jeg er stolt av det!» Det er ganske modig, og de fleste finner det nok beundringsverdig.

Hos butikker som bgafotobutikk.no kan du kjøpe fine rammer til verkene dine. Ei verdig ramme gjør hele forskjellen når du vil at kunsten din skal bli tatt på alvor og få oppmerksomheten den fortjener.

Er du tom for ideer er det mange teknikker du kan prøve deg på for å få kreativiteten i sving. Det viktigste er at du ser for deg hvor kunsten skal bo, altså hvor du vil henge den, siden det er grunnen til å lage kunst i denne settingen. Hvilke farger ville egnet seg, hvor mye plass har du?

Så kommer det morsomste og kanskje viktigste: Hva liker du? Hva beskriver deg og den plassen bildet skal okkupere? Er du minimalistisk, kaotisk, fargeglad eller kontrollert? La disse beskrivelsene styre kunsten og du er garantert et resultat som vil se kledelig ut på veggen.