Bilde av to ringer

Skal dere gifte dere i år? Det har nå blitt veldig populært å designe sine egne gifteringer. Det å designe selv er et valg flere og flere ønsker å gjøre. Brudeparet har slik mulighet til å designe ringer som inneholder deres egne små hemmelighet som de selv bare vet om. Gifteringen viser omverdenen at de har lovet hverandre evig troskap. Ringene er et evighetssymbol, da den hverken har en ende eller begynnelse. Hvor kan brudeparet designe sine egne ringer? På internett eller på gullsmedens eget verksted kan de designe og lage sine egne unike gifteringer.

Skal dere designe gifteringene på internett? Mange butikker som selger gifteringer har nå unike verktøy på nett slik at dere enkelt kan designe gifteringene akkurat slik dere vil ha de. Er ikke det romantisk? Det er også kun fantasien som setter grensen for hva dere kan designe også. Det å kunne sitte hjemme å prøve ut synes mange er gøy. Prøver dere også å tjene opp penger til gifteringene, i den anledning trenger du eget firma for å fakturere for tjenestene? Det å hold orden og fakturere uten eget firma i sommer går greitt. Visjonen til Frilans visjon er at det skal vær inspirerende, enkelt og smart å arbeide som frilans.

Gifteringer på hendene

Hva med å designe og lage dine egne gifteringer i et gullsmedverksted? Det arrangeres nå eksklusive workshop dere kan delta på i samarbeid med forskjellige verksteder. Slik kan dere skape helt unike ringer under kyndig veiledning fra gullsmeden. Dere får designe deres egne ringer som det kun finnes ett eksemplar av. Er ikke det romantisk? Dere får sammen både lodde, smelte og gravere ringene deres etter en grundig opplæring og veiledning i faget.

Hva er mest trendy og populært å gjøre med gifteringen?

Hvordan designe gifteringene? Hva er mest trendy og populært? Det som er mest trendy nå er litt kraftige og helt enkle ringer i hvitt eller gult gull. Populære mønster kan være fingeravtrykk hvor dere får hverandres fingeravtrykk som mønster i ringen. Graveringen kan være din egen håndskrift. Dere kan lodde sammen den nye gifteringen sammen med forlovelsesringen. Diamanter kan dere få satt inn, enten på utsiden eller på innsiden av ringene. En diamant inn mot huden bringer lykke sies det fra gammelt av! Der er mange muligheter!

Bilde av to gifteringer

Mange brudepar ønsker at begge skal ha lik ring, mens andre tilpasser ringene til hverandre. Han kan for eksempel ha en glatt ring i gult gull mens ho ønsker en børstet gullring med mange diamanter i. En giftering skal vare livet ut! Ringen skal skinne i enhver anledning, enten det er hverdag, jobb eller fest.

Oppsummert er det å designe deres egne gifteringer romantisk og har blitt veldig populært. Brudeparet får slik designe sine egne spesielle ringer sammen som inneholder små hemmeligheter som de selv bare vet om. Designe sine egne gifteringer kan de gjøre på nettet, i butikken eller hos gullsmedverkstedet. Der finnes mange flotte tilbud, og noen spanderer gravering og gir 50% rabatt. Vi forstår at det kan være vanskelig å navigere gjennom jungelen av tilbydere og ulike produkter men sammen finner dere helt sikkert deres unike gifteringer. Ha en flott bryllupsfeiring!