Mange skaper seg sin egen stil med tatoveringer og piercing, både for å vise hvem de er og hva de står for. Andre velger å vise sin personalitet med klær og smykker. Et smykke som det ikke har vært så mye snakk om er de såkalte kubanske lenkene, eller Figaro-lenken. Denne har sitt opphav fra kubansk gull og fått sitt navn fra filmen Figaros Bryllup.

Et smykke kan som sagt gi deg selvtillit, og det kan være et tegn på kjærlighet. Noen synes at lenken er maskulin, mens andre ser symbolikken som ligger i dens vakre mønster. Lenken kan også brukes som halssmykke for kvinner.

Gull til alle anledninger

Syns du mannen trenger gull, må han ikke være mafiaboss for å bruke en kubansk lenke. Poenget er vel å pynte seg litt ekstra, enten det er til hverdags eller fest. Lenken passer på håndleddet, men det er ingenting i veien for å ha den rundt halsen. I mens kan du finne klær til deg selv på https://www.na-kd.com/no, slik at dere matcher som Bonnie og Clyde.

For et smykke som dette har stor verdi. Både fordi det viser hvor sterk kjærligheten er, men også fordi kubanske smykker som regel er laget av rent gull eller sølv. Når karaten er lavere er det ikke ekte.

Personlighet

Hvorfor er det viktig å matche? Vel, kjærlighet er intenst og noe som man vil bevare. Smykker setter den i fokus på en helt unik måte. Kubanske lenker har et mønster som minner om hvordan et tau er flettet, og kan brukes på armen eller rundt halsen. Typen blir en tøff gangster med et slikt kjede, men kan være myk allikevel.

Personlighet er fint å ha når man omgås andre. Hjemme kan dere bare være dere selv, med eller uten smykker. Med det kubanske smykket kan dere hengi dere i hverandre, og vise personligheten deres i sosiale sammenkomster.