Under pandemien føles det som om tiden går saktere. Det er derfor essensielt å finne hobbyer og aktiviteter for å holde kreativiteten oppe. Det er veldig viktig å ha noe å gjøre under denne belastende tiden. Slik kan du holde både den fysiske helsen din og den psykiske helsen oppe.

Å ha en hobby gir deg mange fordeler som å forsterke kreativiteten din og øke selvtilliten din. Du kan også redusere belastende følelser som stress og angst, og hindre deg selv i å skape dårlige vaner.

Bli inspirert av sosiale medier – lag ringer!

Det er mange hobbyer du kan starte med selv om pandemien begrenser hverdagene. En svært populær hobby hos barn og unge nå er å lage egne ringer. Dette har blitt en stor trend på sosiale medier og bidrar til å øke kreativiteten din til det fulleste! I dag handler det ikke om å lage ringer med bare perler, men av stål, stein, plastikk og mye mer! Her er det bare deg og kreativiteten din som setter grenser.

Keramikk er gøy

En annen fantastisk hobby å starte med er keramikk! Her trenger du ikke noe annet enn DAS-leire, en lufttørkende leire som er lett å jobbe med. Denne leiren er myk og dermed enkel å forme. Dette er en hobby som har tatt av på appen TikTok. Med denne hobbyen er det mulig å lage både krus, vaser og kopper.

Prøv å male

Ønsker du en hobby som forsterker den mentale helsen din, kan du begynne å male. Maling forsterker hjernen til det fulleste. Det er både stressavlastende og gøy. Dette er en hobby som krever tid og tålmodighet, og som egner seg for alle aldersgrupper. Dette kan du gjøre alene, med familie, venner eller en kjæreste. Trenger du inspirasjon og råd? Søk litt rundt på nettet eller sjekk Instagram.