Veggene dine er kanskje gamle og grå, eller så ønsker du å få mer inspirasjon. Nye moderne plakater passer for de fleste interiør som fins. Og det urnorske interiøret er kanskje ikke like spenstig som amerikansk interiør, men heller ikke like forutsigbart som svensk interiør.

Selv om du kanskje vet hva du vil ha, er det ikke så lett å finne fram til det. Med de fleste plakater på nett kan du uten store omkostninger få en mye mer spennende stue eller soverom. Mange tør å være mer eksperimentelle på hytta, for selv tradisjonsbæreren har blitt gjenstand for endring.

Hva du ikke visste du likte

Smak er noe som ikke er diskutabelt, spesielt om noen prøver å prakke det på deg. Men når du for eksempel oppdager at grafisk design passer så godt i korridoren så får denne delen av huset plutselig en helt ny mening.

Illustrasjoner derimot kan gi dybde i rommet, fordi de både kan være realistiske og abstrakte. Det kan hende du bare ville gå for de klare vinnerne, før du fant ut at illustrasjoner passer godt i dempede rom, slik som badet eller tv-stua.

Man kan få mye inspirasjon fra litteratur og musikk, men mange finner inspirasjonen på nett.

Hvordan du kan komponere rom med plakater

Plakater kommer i ulike størrelser og fasonger. Det betyr at du kan lage en flott entre med en vegg full av plakater. Dette skaper liv til rommet, som ellers bare er en tom gang. En enslig plakat kan også skape en atmosfære. Se for deg en irrgrønn vegg med en plakat som fremstiller et vakkert landskap. Eller en lidenskapelig rød vegg med et portrett av to forelskede personer.

Man kan skape sitt eget univers med plakater på nett. De kan passe til rommets funksjon eller si noe om personen i rommet. Den kan inspirere til de kreative evnene våre, eller si noe om hva man står for. Den kan omhandle årstider, livsfaser eller de eksistensielle spørsmålene. Finn din inspirasjon og glede i plakater på nett du også.